Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


vrijdag 7 oktober 2011

De tijd komt er aan dat.....

de dagen korter worden en de avonden langer. De verwarming weer aangaat en we weer binnen zitten. Lampen aan, kaarsjes branden. Ach die tijd heeft ook zo z'n charme. Elk jaar zie ik zo tegen het eind van de zomer er weer tegen op. Maar... als het dan eenmaal zover is kan ik er ook wel weer van genieten.

Lekker schemeren, kaarsjes aan, kopje thee erbij. En dan weer tijd hebben voor mijn hobbie.

Overal door het huis slingeren dan weer "projectjes".

Zo liggen de hexjes al weer een tijdje te wachten tot ik weer tijd heb om verder te gaan.

Maar er ligt ook nog breiwerk te wachten en daar wil ik ook mee verder.

En zo zijn er nog een heleboel werkjes die liggen te wachten en daar komt nu de tijd voor. Ach, eigenlijk is het best fijn dat er nu weer zo'n gezellige knusse tijd aan zit te komen.

1 opmerking:

Floor zei

Ja best gezellig weer lekker bezig zijn, maar de hond uitlaten met dit weer is toch wat minder.
Net toch maar even de verwarming aangedaan en zo de lapjes maar weer pakken.
Veel plezier bij je kaarsjes.
Groetjes,
Floor