Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


woensdag 16 november 2011

Site van de week

Door computerproblemen een beetje aan de late kant. Maar beter laat dan nooit.
Dit keer een boekensite.
 Parimar/de Boekenmarkt (webwinkel) heeft  heel veel 2e hands quiltboeken in de aanbieding...... Dus wie op zoek is naar niet te dure quiltboeken moet maar even op die site kijken. Ik heb er al menig leuk quiltboek gekocht. Echt de moeite waard om regelmatig te snuffelen......

1 opmerking:

conny's quilts zei

Even een kleine correctie: Het zijn nieuwe engelstalige boeken voor een zacht prijsje. Leuk om soms even op rond te snuffelen inderdaad. Maar veel meer keus heb je bij bookdepository.com (ik heb nergens aandelen hoor maar ben dol op quiltboeken!)