Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


dinsdag 29 november 2011

Blomkes en flinterkes

Als je van appliceren houdt dan moet je zeker het blog van Klaske even bezoeken. Zijn is namelijk een nieuwe BOM begonnen die ze zelf heeft ontworpen. En... omdat ik momenteel helemaal in de ban van het appliceren ben ga ik zeker meedoen. Het eerste blok ziet er al heel erg leuk uit......

3 opmerkingen:

Bianca zei

Wat een schatje zeg! Ik ben zelf niet goed in appliceren, dus ik waag me er niet aan, maar ben erg benieuwd naar de rest.

Chris zei

Ik vind je moedig hoor!

Klaske zei

Dat vind ik heel erg leuk om te horen!
Succes met het blok,als je hem af hebt zie ik hem vast op je blog verschijn toch?
Groetjes KLaske