Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


dinsdag 24 april 2012

Site van de week....

Al heel lang staat op mijn wensenlijstje de Storm-at-Sea.
Storm at Sea quilt block

 En toen kwam ik DEZE SITE tegen. En daar staan zoveel leuke voorbeelden op over de verschillende patronen die je kunt krijgen met dit blok. Een echte aanrader..... In de zijbalk staat een link naar het patroon.


1 opmerking:

Chris zei

Oh wat LEUK!! Wat een mogelijkheden zeg. Zulke duidelijke voorbeelden. Dat wordt nog een hele puzzel om er eentje uit te zoeken.
Ik ben in afwachting van het applicatie boek!! Dat kan sinds gister uit de UK aankomen. Ik kijk er echt naar uit. Dagdag, fijne dag.