Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


donderdag 22 december 2011

Feestdagen

Ik denk dat iedereen wel eens iets heeft gemaakt met als thema "kerst". Bij ons wordt al een aantal jaren rond kerst mijn kerstengel tevoorschijn gehaald en opgehangen. Meer kersterige quilts heb ik niet. Helaas zal dit jaar mijn kerstengel niet worden opgehangen. Door al het verbouwen is het niet echt een kerstsfeer die hier hangt. Maar.... volgend jaar mag ze in de nieuwe woonruimte komen te hangen... Leuk vooruitzicht.
Verder wil ik iedereen fijne feestdagen wensen en een gezond, gelukkig en creatief 2012.

6 opmerkingen:

Chris zei

Je engeltje pronkt in ieder geval wel op je blog.
Jullie ook hele fijne en gezellige dagen.

Heleen zei

Yvon jij ook fijne dagen en hopelijk wat gezelligheid ondanks de trowp om je heen. En natuurlijk wens ik Harry en jou een heel goed 2012! Herrlijk gaan genieten van julllie "nieuwe" huis.

Anoniem zei

Mooi kerstquiltje!
En probeer je toch te genieten van de feestdagen ondanks de verbouwingen?

Floor zei

Jij ook hele fijne dagen en verheug je maar op je "nieuwe huis" straks!
Groetjes,
Floor

Miny zei

Jij ook een fijne kerst en een goed 2012!

Groeten Miny

Hennie zei

Hele fijne kerstdagen en een gezond en creatief 2012 gewenst.

Groetjes Hennie.