Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


maandag 22 september 2008

Bliede daj d'r bint

Dat is wat in Salland mensen tegen elkaar zeggen als ze elkaar ontmoeten. Bliede daj d'r bint. Ik deed mee aan een mistery door Hilde georganiseerd. Leuk. Je weet niet hoe het verloop is en al helemaal niet wat het eindresultaat zal zijn. 1 september kregen we het laatste "blok". En dat hield in dat we een welkomsttekst boven aan de quilt moesten "bedenken" en maken.
Hieronder dan het resultaat van mijn mistery. Als ik alle blokken van tevoren had gehad was hij er iets anders uit gaan zien maar dit was best een leuke uitdaging.P9224618

Geen opmerkingen: