Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


vrijdag 7 januari 2011

KameleonquiltMijn Kameleonquilt. Een aantal jaren geleden aan beegonnen tijdens een quiltweekeind en (zoals zo vaak gebeurd) eindigde de quilt in een tas achterin de kast.   Maar op een gegeven moment heb ik hem toch wel weer tevoorschijn gehaald en en heb ik hem afgemaakt.

Toen de top af was heb ik een foto opgestuurd naar de ontwerpster van de quilt en die heeft mijn kameleon op haar Site gezet . Met kommentaar. Ik was even stil toen ik haar kommentaar las.

Geen opmerkingen: