Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


vrijdag 11 mei 2012

Alles op één blog


Na alle drama's rond web-log waardoor ik alles kwijt was waarover ik de afgelopen jaren had geschreven, ben ik vorig jaar september dit blog begonnen. Ik heb er toen voor gekozen om verschillende blogs te maken. Eén waarop ik alles vertel over mijn hobby's (Dutchquilts over quilten) en ( Fotomania )waarin ik mijn foto's laat zien) en dan the5oaks waarop ik alleen maar dingen vertelde die over het leven rondom the5oaks gaat.
Waarom? omdat ik dacht dat dat overzichterlijker zou zijn. Maar sommige lezers misten de quilterige dingen en anderen weer de mooie foto's. Ik heb besloten om vanaf nu alles maar op één blog te zetten. Dus soms zul je iets quilterigs tegenkomen, dan weer een foto en ook alles wat er rondom the5oaks  te beleven valt zal ik hier vertellen. Ik heb gisteren alle berichten uit mijn quiltblog overgebracht naar het blog the5oaks.Misschien in het begin een beetje verwarrend maar nu staat alles in één blog. Op de andere blogs zal ik een verwijzing zetten zodat de volgers van die blogs de weg kunnen vinden......

2 opmerkingen:

Johanna Zweden zei

Nu blijf je volgen hoor Yvon succes
groetjes Joke en een fijne dag

creanita zei

Ook ik blijf je volgen......