Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


maandag 2 januari 2012

Een Ufo uit de oude doos..... vervolg

Zo... de feestdagen zitten er weer op. Hier is het erg rustig geweest. Alleen de eerste kerstdag weg geweest. De rest van de dagen proberen bij te komen van de verbouwingsstress. En dat heb ik gedaan door verder te gaan met de Love, Faith and Hope..... Inmiddels blok 2 en 3 ook af en nu bezig met het vierde blok alweer. Het gaat lekker, omdat het op zich kleine projektjes zijn, goed te doen tussen alle dingen door die er toch nog moeten gebeuren voordat er volgende week verder gebouwd gaat worden.

Als ze alle negen af zijn worden ze bijgesneden en stuk voor stuk op een raamwerkje gespannen.

2 opmerkingen:

Chris zei

Ja, het gewone leven begint weer. Nou ja 'gewoon', voor jullie blijft het voorlopig toch bijzonder met al dat werk voor de verbouwing. Maar je hebt goeie dagen gehad, lees ik.
Wat een bijzonder quiltje wordt dit Yvonne, heel speciaal. Groetjes van mij.

Johanna Zweden zei

Yvonne ik wens je een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2012 toe met veel creativiteit, en ik hoop dat je gauw aan kant bent thuis

Groetjes Joke en dit quilt word schitterend