Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


zondag 22 mei 2011

Village bag

Zoals ik al eerder schreef heb ik in Denemarken het boek Embroidery Village Bag gekocht. Het is de bedoeling dat op die schitterende tas ook allerlei grappige en leuke knoopjes komen. En toen kwam ik deze site van FunnyButtons tegen. Wow wat een keuze aan knoopjes.
Knopen1 En alhoewel ik van de Denemarkengangsters ook al een paar setjes heel leuke knoopjes heb gekregen
Knopen2
 kon ik het niet laten er nog wat bij te bestellen. Super service, keurig verpakt en binnen twee dagen in de bus.
Knopen3
P5232486P5232484
Wil je er veeel meer zien? Ga dan naar deze site. Maar wees gewaarschuwd…… het is erg verleidelijk. Maar als je op zoek bent naar mooie, grappige knoopjes dan is dit een adresje dat je zeker onder je favorieten moet zetten.

Geen opmerkingen: