Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


vrijdag 8 maart 2013

Goede doelen....

Goede doelen. Ze zijn onmisbaar. En iedereen geeft wel eens wat aan een goed doel. Eén van die goede doelen is de stichting Jopie's Dromenquilt. Een stichting die door quiltsters is opgericht en wordt beheerd.
En voor die stichting wil ik even jullie aandacht vragen. Want alhoewel de stichting een groot succes is doordat heel veel quiltsters belangeloos steeds maar weer de mooiste quilts maken, is er ook geld nodig om de quilts te kunnen versturen en eventueel te laten doorquilten.
HIER kun je veel van die mooie quilts zien!

Klik op foto voor groot formaat


Het zou ontzettend jammer zijn als de stichting aan haar eigen succes ten onder zou gaan doordat er wel veel quilts en aanvragen voor quilts binnen komen maar er geen middelen binnen komen om dit mooie werk te blijven doen. Zou het niet geweldig zijn als we allemaal een kleine donatie doen en proberen ook nog iemand anders enthousiast te maken voor dit mooie doel?
Daarom mijn oproep aan jullie: wordt donateur (elk bedrag hoe klein ook telt). Aan de rechter kan van mijn blog zie je een button. Door daar op te klikken wordt je doorgestuurd naar de site van de stichting.
DOEN!!!!!!!
En vind je het een belangrijk blogje? link het dan naar je facebookpagina.......

Groetjes
Yvon

1 opmerking:

Francis Paul zei

ik maak bijna alleen maar quilts die ik doneer (wel aan een andere organisatie) en ik snap dat het moeilijk is om geld binnen te krijgen voor het vertsuren van de quilts maar ik vind zelf dat ik al genoeg 'doneer' door stof, tussenvulling en draad te kopen en mijn tijd erin te steken, misschien klinkt dit hard, maar zo denk ik erover. Ik hoop natuurlijk wel dat jullie genoeg sponsors vinden zodat het versturen van quilts kan blijven doorgaan!