Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


maandag 25 augustus 2008

Het is bijna zover

Vandaag komt Hilde deze kant uit. Het is nu bijna 8 uur (in de morgen) dus zij zal, als alles goed is gegaan, al ruim twee uur onderweg zijn. Zelf ben ik lekker vroeg opgestaan om de nodige kuis-klusjes nog te doen voordat "La de Breucker" arriveert (hihihihih). (Dieren verzorgen, bijzuigen, afwassen etc.etc.).
Zo nu ga ik snel door met de voorbereidingen (de soep staat al te trekken) en dan maken we er een paar super gezellige dagen van....
(wordt vervolgd)

Geen opmerkingen: