Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


zaterdag 10 september 2011

Het is alweer twee jaar geleden

Dat we de stichting Jopie's Dromenquilt hebben gesticht. Precies twee jaar geleden gingen we naar de notaris om de akte te passeren. Het was een feestelijke dag en in de twee jaar die sinds dien zijn verstreken zijn al honderden kinderen blij gemaakt met een echte "Jopie's".


Jopie zelf mocht als oprichtster de akte tekenen. En daarna kreeg ze van Els de eerste echte Jopie's uitgereikt.

Iedereen die heeft meegewerkt aan het succes van ONZE stichting:1 opmerking:

Miny zei

Gefeliciteerd!! Vanavond is onze bee maar eens even onder de aandacht brengen. Onze quilt voor de hospice is klaar en voor dit projeckt hebben we nog nooit wat gedaan.

Groeten Miny