Welkom op mijn blog.

Welkom op mijn Blog.


Quilten doe ik al een aantal jaren. Ik wist van het fenomeen "quilts" maar daar had je het ook mee gehad. Handwerken was nooit een hobby van mij. Het beperkte zich tot het maken van kinderkleding toen de kinderen nog jong waren. Tot, tijdens een vakantie in Denemarken ik één van de deelneemsters 's avonds in een stoel zag wegkruipen. Ze zat daar met lapjes te "prutsen" zoals ik dat toen omschreef. Omdat ik na die bewuste vakantie voor een jaar naar een revalidatiecentrum moest en ik 's avonds iets anders te doen wilde hebben dan lezen of tv kijken dacht ik dat dat prutsen ook wel iets voor mij kon zijn. Van Elze, de bewuste quiltster heb ik de beginselen van quilten geleerd. Later heb ik een aantal cursussen gevolgd om bepaalde technieken te leren en ik ben veel, heel veel uit boeken en via internet aan de weet gekomen.Ach en jullie weten wat er dan gebeurd. Je raakt verslaafd!


woensdag 10 oktober 2012

the5oaks: quiltpatronen site

the5oaks: quiltpatronen site: Ik heb een leuke site gevonden met heel veel quiltpatronen waaronder de double weddingring . Ooit wil ik hem nog een keer gaan maken in...

1 opmerking:

Wilma zei

Leuke site ,ik heb even gekeken.
Ik heb zelf een abonnement op Quilters World. Een blad die ik digitaal ontvang . Op hun site 'www.QuiltersWorld.com' staan ook altijd bonus patronen, die gratis te downloaden zijn. Het is wel in het Engels maar de meeste beschrijvingen zijn heel goed te volgen.

Groetjes Wilma